«حبيب هشتمين خورشيد»؛ اولين كتاب درباره شهيد رئيسی رونمايی شد فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای نیمه خرداد؛ از «صنوبر» تا «پا به پای آفتاب» رقابت سریال «نوبت لیلی» در جشنواره‌ بریتانیا برگزیدگان جشنواره دانشجویی موسیقی نواحی معرفی شدند + اسامی پخش مستند «پدر، پسر، گلوله» از شبکه دو به مناسبت قیام ۱۵ خرداد پوستر فیلم سینمایی «عطرآلود» منتشر شد + عکس بازپخش اپیزودهایی از «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» در نیمه خرداد + زمان پخش فراخوان جایزه پژوهش سال سینما منتشر شد + جزئیات تلویزیون ریسکِ تغییر مجری مناظره‌ها را می‌پذیرد؟ او با تمام رهبران خاورمیانه فرق داشت | روایتی از گفتگو‌ی اوریانا فالاچی با امام خمینی (ره) «ماه پنهان» محمدرضا یکانی در مراحل پایانی تولید آموزش به نسل جدید در بستر یک فیلم تلویزیونی | گزارشی از اکران خصوصی «محله باصفا» یک جای خالی و چند علامت سؤال | درنگی بر دلایل ضعف آثار سینمایی و تلویزیونی با محوریت امام خمینی (ره) اکران فیلم‌های کوتاه برگزیده فیلم فجر در سینماهای هنر و تجربه ماهرشالا علی در دنباله جدید «دنیای ژوراسیک» جزئیاتی از ساخت فیلم تگزاس ۴ و ۵ و حضور پژمان جمشیدی
سرخط خبرها

جایزه میشل تورنیه کشور فرانسه به دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد رسید

  • کد خبر: ۱۱۰۳۸۴
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۲
جایزه میشل تورنیه کشور فرانسه به دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد رسید
دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه فردوسی مشهد به نام "فاطمه قاسمی آریان" با رای داوران برگزیده جایزه میشل تورنیه کشور فرانسه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسابقه داستان نویسی میشل تورنیه در بخش دانشجویی توسط بخش‌های فرهنگی سفارت‌های فرانسه، بلژیک و سوییس برگزار می‌شود که در این مسابقات برترین اثر به عنوان برگزیده انتخاب می شوند.

مراسم اهدای جایزه  میشل تورنیه در رزیدانس سوییس برگزار شد که بر این اساس بورس تحصیلی یک ماهه در کشور فرانسه به همراه یک بسته کتاب‌های ادبی به فاطمه قاسمی آریان اهدا شد.

میشل تورنیه یکی از نویسندگان بزرگ ادبیات معاصر فرانسه است که کشورهای فرانسه، بلژیک و سوییس به احترام او، جایزه سالانه انتشار اثری به زبان فرانسوی را از سال ۲۰۱۱ برای بهترین اثر خلق شده در این زمینه بنا نهاده‌اند.

میشل تورنیه متولد ۱۹ دسامبر ۱۹۲۴ بود که در ۱۸ ژانویه ۲۰۱۶، درگذشت. وی سال ۱۹۶۷ برنده جایزه بزرگ رمان فرهنگستان فرانسه و در سال ۱۹۷۰ برنده جایزه "گنکور" شده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->